Hunyadi Mónika

Jógaórák minden péntek este hét órától a Piros Pont fejlesztőközpontban! 

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a jóga áldásos hatását a tudat-és a lélek fejlődésének útján keresztül a test egészségének megtartására és regenerálására  Kellő kitartással, önfegyelemmel és rendszeres gyakorlással pozitív minőségi változást tudunk elérni életünk minden aspektusában. A csoportmunka (a közös tudati tér) képes megteremteni rezgésszintünk emelkedését és motivációs erőnket, hogy legyen energiánk hétköznapi tevékenységeink megfelelő elvégzéséhez, nyugalmunk megteremtéséhez és az otthoni gyakorláshoz. :) 

Az általam összeállított gyakorlatsorok a Hatha- és Iyangar jóga együtteséből állnak. Erőssé és rugalmassá teszik testünket, harmóniába hozzák a test-lélek-tudat hármasát  így idővel - minden téren- kiegyensúlyozott életet élhetünk egészségben. A fizikai gyakorlatokon kívül (ászanák) relaxációt és légzőgyakorlatot (pránájámát) is végzünk az órákon.

Ha szeretne családias hangulatban jógázni tartson velünk! 

 

M agamról röviden: 1992-ben kezdtem el jógázni.

Komolyabban 2007-től miután a Magyar Jógaszövetség keretein belül elvégeztem a jógaoktatói kurzust. Ezután napi szinten tanítom is a jógát. Emellett aromaterapauta-kozmetikusként is dolgozom Veszprémben.

Érdekel a természet, homeopátia, meditáció és ezek összefüggései. És még sok más. :)

 

Elérhetőségeim: Hunyadi Mónika  

                        Tel.:06-302638151

                        E-mail: moha69@citromail.hu