Csipszer Dániel

Már gyerekkoromban is foglalkoztattak olyan kérdések, hogy ki vagyok én, honnan jön az élet, merre tartunk, vajon a másik ember is ugyanúgy látja, érzékeli-e a dolgokat ahogyan én. 14 évesen találtak meg Tolle, Sri Chinmoy könyvei, amelyek segítségével talán kicsit közelebb kerülhettem a válaszokhoz. Később szélesedett a mesterek és könyvek listája, sok tanítónál jártam, kerestem. Válaszaim ma is folyamatosan formálódnak..

Jógázni 2007-ben édesanyám vitt el, aminek a következménye az lett, hogy ő többet nem jött, én pedig azóta napi rendszerességgel gyakorlom. :) Lassan megérkezett egy belső késztetés, hogy a jógától kapott tapasztalataimat másoknak is szeretném átadni.
2012-ben gerincjóga és sportoktatói képzést, majd hatha jóga flow-t végeztem.
2015-ben kaptam beavatást Babaji, Jogananda féle Kryja jóga meditációba, azóta ezt is rendszeresen gyakorlom.

Csütörtökönként a PirosPontban Flow órát tartok, ami egy áramló megközelítés, a ritmikusan változó ászanák mély légzéssel és bandhákkal párosítva segítik a befelé figyelést és elmélyülést. A jógában is a kérdésekre keresem a választ, óráimon is igyekszünk megtartani azt a csendes légkört,amiben kicsit talán mindenki közelebb kerülhet önmaga megismeréséhez, saját tapasztalatain keresztül.

Várlak Szeretettel
Dani